Primeur: Eerste Xiaomi Fandag in NL

Door Kiswum op maandag 4 november 2019 12:38 - Reacties (14)
Categorieën: Beurzen, Launch-events, Telefonie, Views: 7.948

https://www.kiswum.com/wp-content/uploads/Xiaomi_Meetup/Fandag-Banner.png

Update 1: 7-11
Op verzoek van de lezers, hebben we het programma verder kunnen uitbreiden en hebben we van mogelijke opties, definitieve opties kunnen maken. Hieronder is de volledige update.Op zaterdag 16 november zal de eerste Xiaomi fandag in Nederland worden georganiseerd. Doordat het hier om de allereerste editie is, willen we flink uitpakken!


Hieronder is het gehele programma te vinden. Het is een fikse lap tekst maar we hebben dan ook een dag vol gave dingen georganiseerd!

Lees verder »

Event: Tweakers 21 jaar

Door Kiswum op zondag 20 oktober 2019 08:00 - Reacties (0)
Categorie: Beurzen, Views: 1.578

https://www.kiswum.com/wp-content/uploads/Tweakers_21/Banner.jpeg
Banner afkomstig van Tweakers.net

Dit najaar mocht Tweakers 21 kaarsjes uitblazen. Om die verjaardag goed te vieren, gaven ze op zaterdag 5 oktober een feest waar iedereen een kaartje voor kon kopen. Het was dus geen besloten feest voor familie en zakenpartners. Nee, jij als communitylid / lezer mocht hier ook bij aanwezig zijn!
Vanwege mijn werk, was het nog maar de vraag of ik zelf bij feest aanwezig kon zijn. Gelukkig kon ik mijn bereikbaarheidsdienst, voor die zaterdag, op tijd wisselen met een collega. Hierdoor kon ik alsnog bij de 21ste verjaardag van Tweakers zijn. Voordat ik naar het feest ging, ben ik nog even naar Firstlook in Utrecht geweest. Vanuit Eindhoven, lag het namelijk toch al op mijn route. Meer daarover lees je in een nieuwe blog over Firstlook, die over enkele dagen online komt.

Lees verder »

Event: Tweakers Game Live 2018

Door Kiswum op woensdag 28 november 2018 20:15 - Reacties (6)
Categorie: Beurzen, Views: 2.862

Event: Tweakers Game Live 2018

https://www.kiswum.com/wp-content/uploads/TGL_2018/Banner.jpg
Banner afkomstig van Tweakers.net

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november was de eerste editie van Tweakers Gaming Live een feit. Het evenement werd gehouden in de Brabant Hallen in Den Bosch. Hier waren drie verschillende ruimtes ingedeeld. Als je een LAN Party ticket had, dan kon je 3 dagen vertoeven in de Lan Party area. Met de standaard tickets kon je op zaterdag/zondag rondlopen in de twee overgebleven hallen. Hier konden de bezoekers diverse stands van de Expo bekijken en actief meedoen en in de laatste hal kon je in een stoel plaatsnemen om de e-sport toernooien op een groot scherm te bekijken.

Lees verder »

Huawei Mate 20 Pro lancering en Citytrip Londen

Door Kiswum op woensdag 31 oktober 2018 07:00 - Reacties (4)
Categorieën: Beurzen, Launch-events, Review, Telefonie, Views: 2.315

Huawei Mate 20 Pro lancering en Citytrip Londen

https://www.kiswum.com/wp-content/uploads/Huawei_Mate20Pro/IMG_20181016_110248-Small.jpg

Begin oktober kreeg ik van Tweakers een bericht, met de vraag of ik als special guest met hen mee wilde gaan naar Londen. Huawei zou daar namelijk de nieuwste smartphone presenteren en daar konden ze een Tweaker als ik goed voor gebruiken. Na de onthulling van de smartphone was het de bedoeling om met een Huawei expert uit de community een live show bij te wonen. Tenslotte moest je de smartphone testen en binnen 2 weken een review daarover plaatsen op Tweakers. Het moet een eerlijke review worden waarop Huawei geen invloed heeft op de inhoud. Vanuit Tweakers zullen wat tips worden gegeven hoe je een goede basis review kunt schrijven.

Toen ik het programma zag begon ik te glunderen, maar tegelijkertijd moest ik er nog wel voor zorgen dat ik beschikbaar kon zijn in die periode.
Met twee werkende ouders, een actieve hond en twee jonge kinderen is huize "Kiswum" een redelijk gemiddeld (en dus druk) huishouden. Thuis moet alles goed door kunnen gaan als deze papa beslist om even een snoepreis te maken. Tevens moeten de snoepreis dagen ook nog op het werk ingepland kunnen worden.

Dankzij de mensen om mij heen is het gelukt om dit allemaal goed af te stemmen en daardoor kon ik met een gerust hart op maandag 15 oktober afreizen naar Londen!

Hier is alvast de link naar de zeer uitgebreide Huawei Mate 20 Pro review:
productreview: Huawei Mate 20 Pro Zwart review door Kiswum

Lees verder »

IFA 2018 - Smartphone special 2/2 met Samsung, Sharp en Huawei

Door Kiswum op donderdag 27 september 2018 07:25 - Reacties (0)
Categorieën: Beurzen, Gadgets, Telefonie, Views: 1.774

IFA 2018 - Smartphone special 2/2 met Samsung, Sharp en HuaweiDit is het laatste deel van de IFA serie voor dit jaar. Mijn persoonlijke voorkeur ligt bij smartphones en met het 2e deel van die categorie, wil ik deze blog-serie afronden. In dit deel komen de volgende merken kort aan bod: Belkin, CAT, Huawei, Honor, Samsung en Sharp.

Ik hoop dat de blogs meer interesse hebben gewekt in de diverse producten. Als je het volgend jaar anders zou willen zien of als je een verzoek hebt, laat het gerust weten in een bericht onderaan het artikel.

Lees verder »