T-Mobile + NL-Alert = dode accu

Door Kiswum op zaterdag 18 mei 2013 14:29 - Reacties (29)
CategorieŽn: Onderzoeken, Telefonie, Views: 9.123

Changlog:
19-05-'13: Probleem over NL-Alert toegevoegd aan de tekst


Naar aanleiding van mijn topic die ik op 5 maart 2013 op Tweakers.net heb geplaatst; Accu snel leeg (div. toestellen), zal ik hier een verhaal gaan neerzetten.

Belangrijkste links over dit onderwerp:
- Het topic waarbij je kunt discusieren over dit specifieke probleem.
- HTC topic op het T-Mobile forum
- Samsug topic op het T-Mobile forum
- Teken deze petitie als je wilt dat T-Mobile het probleem voor de vele klanten moet oplossen.

Het onderstaande verhaal is fictief, maar bestaat grotendeels uit werkelijke gebeurtenissen en quotes van T-Mobile medewerkers en klanten.


T-Mobile: Goedemiddag, waarmee kan ik u van dienst zijn?

Klant: Goedemiddag, ik heb een probleem met 2 toestellen hier in huis. Sinds 20 februari lopen deze 2 toestellen in 1 keer snel leeg, terwijl ik niets aan de toestellen heb veranderd. Dit was voorheen 3 dagen en nu haal ik maximaal 8 uur op deze toestellen. Op het internet lees ik dat er meer mensen last hebben van deze problemen op hun HTC of Samsung en dat dit door NL-Alert komt, is hier inmiddels al een oplossing voor?

T-Mobile: Beste klant, dat is vervelend om te horen, het probleem is nog niet bekend bij ons.

Klant: Het verbaasd me dat dit probleem nog niet bij u bekend is, aangezien er op het forum van T-Mobile diverse berichten staan die over problemen met de accu net na de grote NL Alert test van begin februari. Is er hier overigens wel een oplossing voor, want ik loop er al 3 maanden mee rond. Oh ja ik ben er wel achter gekomen dat het probleem is opgelost als er een simkaart van KPN in wordt geplaatst.

T-Mobile: Wat zijn het merk en type van uw toestellen, dan kan ik dat even opzoeken.

Klant: Het gaat hier om een Samsung Gio van 8 maanden en een HTC Wildfire van 1 jaar oud.

T-Mobile: Ik ga het even voor u uitzoeken, heeft u een momentje?

Klant: Ok

T-Mobile: Ik heb het even voor u nagekeken en kunt u het volgende even doen?
- De software van het toestel updaten
- Fabrieksinstellingen terug zetten
- Batterij vervangen en kalibreren
- Simkaarten die voor 2011 zijn uitgeleverd kunnen dit probleem veroorzaken waardoor een nieuwe simkaart nodig is, deze kan ik gratis naar u toesturen.
- Als het bovenstaande niet helpt, dan zou u het toestel ter reparatie bij ons aan kunnen bieden.

Klant: Bedankt voor de diverse "oplossingen", maar deze helpen helaas niet. Ik heb de volgende dingen al gedaan:
- De meest recente software van mijn toestellen is van oktober 2012 en december 2012. Er is geen recentere software uitgebracht door Samsung of HTC
- De toestellen heb ik in maart volledig gereset door de fabrieksinstellingen terug te zetten en Android 4.03 er terug op te zetten
- 1 accu heb ik vervangen en gekalibreerd, maar dit heeft het probleem niet opgelost en dit heeft me helaas 20 euro gekost.
- Beide simkaarten zijn van 2012 en voldoen dus aan de eisen, ik heb om me heen gehoord dat dit het probleem ook niet op zal lossen
- Het toestel ter reparatie aanbieden zal het probleem ook niet oplossen, want het is geen hardware, maar software probleem die sinds februari door T-Mobile is veroorzaakt.
Als ik de simkaart van Vodafone in het toestel stop, dan kan ik weer 3 dagen met de toestellen werken. Nu moet ik hem gedurende de dag 2-3 keer opladen, dit is niet acceptabel.
Wat ook helpt is door Cell broadcasting uitzetten, maar deze is onlangs weer automatisch aangezet, 3g uitschakelen helpt ook gedeeltelijk, maar ik betaal niet voor 3G internet als ik er geen gebruik van kan maken. Kan ik hier nu geen korting op krijgen?

T-Mobile: Helaas is er op dit moment geen andere oplossing voor het probleem dat u ervaart, het kan zijn dat er een storing is met de zendmast bij u in de buurt. Zou u mij de volgende gegevens kunnen geven? Met deze info kunnen we achterhalen wat de oorzaak van het probleem is en het probleem oplossen.

- plaats en postcode waar het probleem zich voordoet
- sinds wanneer ervaart klant het probleem
- merk en type van het toestel
- software versie en een screenshot van de software. je gaat hiervoor naar het menu instellingen en vervolgens kies je voor 'toestelinfo' of 'over het toestel'.
- De details van het batterij verbruik; het overzicht waarin per applicatie het percentage batterij verbruik wordt weergegeven.

Klant: Het lijkt erop dat u het probleem bij mij, als gebruiker, neerlegt om tijd te rekken. Als ik dit met andere gebruikers doorgeef, wanneer is het probleem dan opgelost? Het probleem loopt al een tijdje en wordt er ook iets gedaan aan deze melding, want uw collega weet wellicht ook niet dat dit probleem speelt. En hoe zit het met eventuele vergoedingen?

T-Mobile: Helaas kan ik geen informatie geven over eventuele vergoedingen, maar ik kan u alleen adviseren om aan mensen met hetzelfde probleem, dezelfde informatie door te geven zodat we dit kunnen onderzoeken.

Klant: Het is jammer dat er na zo'n lange tijd nog geen oplossing is en het is vreemd dat dit probleem niet bij Vodafone en KPN aanwezig zijn met hetzelfde toestel. Er zit voor mij niets anders op om in ieder geval de "workarounds" door te geven zodat zij ook weer langer met hun telefoon kunnen doen, want het lijkt erop dat T-Mobile mij als klant niet serieus genoeg neemt. Ik hoop dat er dan iets met de informatie wordt gedaan die we door moeten geven.

T-Mobile: Helaas kan ik u niet verder helpen aan een oplossing, maar ik verzeker u dat we dit voorleggen aan de Technische afdeling zodat er snel een oplossing komt.

Klant: Tja, ik hoop het echt.

T-Mobile: Kan ik u nog verder helpen?

Klant: Nee, bedankt. Dit is het enige waar ik mee zit. Nog een fijne dag!

T-Mobile: Nog een fijne dag meneer klant!

Wil jij dat T-Mobile iets aan deze situatie doet zodat we niet hetzelfde probleem krijgen als met 3G 3 jaar geleden, teken dan deze petitie!

Alvast bedankt namens de vele particuliere en zakelijke klanten!

Volgende: App Store vs Google Play vs Windows Phone Store 07-'13 App Store vs Google Play vs Windows Phone Store
Volgende: Xiaomi Mi2 review in English 02-'13 Xiaomi Mi2 review in English

Reacties


Door Tweakers user i-chat, zaterdag 18 mei 2013 15:31

oplossing: stel ze ingebreke via een aangetekende brief, link daarin naar de verschillende topics en beschijf op een blog evt met video-materiaal wat er nu exact aan de hand is en gebeurd...

vervolgens kun je ze ingebreke stellen met de keuze tussen 1 het probleem oplossen 2 je contract ontbinden.... als ze immers in hun netwerk problemen veroorzaken die het normaal gebruik van jouw apparatuur onmogelijk maken lijkt me dat een prima reden voor ontbinding van een contract ze leveren immers niet wat je van ze mag verwachten...

als zakelijke klant zal het iets moeilijker voor je zijn... maar als particulier moet het zeker lukken...

als overstappen naar kpn of vodafone je problemen oplost, dan ga je toch gewoon...

persoonlijk heb ik tmobile altijd al de minste van de 3 gevonden, dat kun je wel merken aan het feit dat T geen 4g frequentie heeft willen kopen...

Door Tweakers user Kiswum, zaterdag 18 mei 2013 16:07

Hey Ichat, goede opmerking!
Het is overigens niet een verhaal die over mijzelf gaat, maar over een stuk of 4 mensen om mij heen en een hoop Tweakers en andere mensen van diverse fora.

In principe hebben zij iets uitgevoerd op het netwerk waarbij de klant problemen kan ondervinden. Het vele opladen van de accu zal deze binnen afzienbare tijd ook onbruikbaar maken doordat deze een x-aantal keren opgeladen kan worden, deze max zit ver onder de 1000 x (onder ideale omstandigheden).

Door Tweakers user sypie, zaterdag 18 mei 2013 16:42

Als ontbinden van het contract om deze reden mogelijk is, waarbij de klant zijn toestel weer in moet leveren indien die bij het abonnement hoort, dan kan dit nog wel eens bijdragen aan dit bericht voor volgend jaar: nieuws: T-Mobile kampt met forse daling aantal klanten

Wanneer alle mensen dit doen die last hebben van deze bug dan is T-Mobile binnen de kortste keren om.

Ik zeg: Doen!

Door Tweakers user i-chat, zaterdag 18 mei 2013 17:41

sypie, iets in die trant dacht ik namelijk ook en eerlijk gezegt weet ik niet heel zeker of tmobile al een lease constructie gebruikte, zo niet dan hebben ze gewoon een probleem... ze verkochten het toestel namelijk voor 0 euro ... niet voor 500 euro op afbetaling over 24 maanden, dat het dit feitelijk wel was maakt het niet rechtmatig.... dus mogelijk kunnen ze ook die telefoontjes nog eens afschrijven...

ik gok dat na een kleine 1000 van dit soort brieven (je kunt daar natuurlijk een standaard brief van maken).... men wel om gaat, stel je eens voor wat er op de tnet en nu .nl frontpage's komen te staan als ze niets doen...


tmobile klanten ontbinden massaal aboment na weigering tmobile om technisch probleem op te lossen.....
inmiddels hebben al meer dan duizen gedupeerden hun aboment laten ontbinden om wat lijkt een eenvoudig op te lossen probleem....

(even aan de tnet redachtie dit mogen jullie letterlijk overnemen voor de som van 1mln karmapunten of 1mnd bannervrij abo) (C) 2013 ichat.... )

[Reactie gewijzigd op zaterdag 18 mei 2013 17:42]


Door Tweakers user Blokker_1999, zaterdag 18 mei 2013 18:08

Tenzij iemand kan aantonen dat het probleem veroorzaakt word door T-Mobile zal het moeilijk zijn om zomaar een contract te laten ontbinden. Aangezien het hier een specifieke combinatie betreft toestel+provider kan de fout zowel bij het toestel als bij de provider liggen. Zowel Samsung/HTC als T-mobile kunnen fouten gemaakt hebben.

En i-chat, als het een eenvoudig te achterhalen en op te lossen probleem zou zijn, dan was het waarschijnlijk al lang opgelost geweest.

Door Tweakers user Kiswum, zaterdag 18 mei 2013 19:05

Het probleem is makkelijk te reproduceren door het simkaartje te wisselen van KPN naar T-Mobile en v.v.

Het kan pas worden opgelost als T-Mobile erkend dat er een fout kan ontstaan op ongeveer 10 verschillende type mobieltjes van met name 2 verschillende merken op het moment dat ze het SIM kaartje van T-Mobile in het toestel wordt geplaatst. Vooralsnog ziet T-Mobile dit niet als hun fout, maar een probleem die bij de gebruiker ligt. Zolang er niet genoeg mensen klagen en de accu tijd als normaal zien, dan gaat T-Mobile natuurlijk niet veel tijd steken in het opzetten van een analyse/verbeter plan voor de vermoedelijke 100 klagers. Mijns inziens probeert T-Mobile haar klanten gewoon zoet te houden door hen zelf testen uit te laten voeren, van deze klagers zijn ze weer enkele weken van verlost. Het ticket wordt gesloten en ze gaan door met de volgende klant.

Door Tweakers user i-chat, zaterdag 18 mei 2013 22:57

Blokker_1999 schreef op zaterdag 18 mei 2013 @ 18:08:
Tenzij iemand kan aantonen dat het probleem veroorzaakt word door T-Mobile zal het moeilijk zijn om zomaar een contract te laten ontbinden. Aangezien het hier een specifieke combinatie betreft toestel+provider kan de fout zowel bij het toestel als bij de provider liggen. Zowel Samsung/HTC als T-mobile kunnen fouten gemaakt hebben.

En i-chat, als het een eenvoudig te achterhalen en op te lossen probleem zou zijn, dan was het waarschijnlijk al lang opgelost geweest.
ik merk wel dat je de verhalen op het forum etc niet echt hebt gelezen, en toegegeven ik heb er ook alleen maar doorheen gescrolled, bovendien geef ik enkel maar weer hoe het uiteindelijk mogelijk in het nieuws zou komen, aangedikt en wel zoals nu.nl en tnet het tegenwoordig graag hebben ....

dat het enkel bij tmobile gebeurd toont eigenlijk al wel dat er een 'keuze' bestaat om het al dan niet te supporten, bovendien neemt het gros van mobiele klanten een telefoon bij hun abo en dus kun je zeggen dat tmobile in een van hun winkels of op hun website deze combi heeft geadverteerd... en dat maakt de reden voor ontbinding alleen maar aannemelijker... natuurlijk zullen ze in eerste instantie niet toegeven, maar zodra jij een kort geding aanspand tegen ze zullen ze al willen schikken, als je dat met duizend man tegelijk doet (min of meer) zullen ze nog veel grager willen schikken .... immers duizend klanten verliezen door eenzijdige ontbinding terweil je kort geleden al in het nieuws was wegens minder klanten.... daar smult de media van... of dat nu terecht is of niet.. maakt niet eens uit... het gaat er niet om of je gelijk hebt, maar of je het krijgt de rest is totaal irrelevant.

Door Tweakers user Frozen, zaterdag 18 mei 2013 23:27

Even een tweaker in nood geholpen, kzit niet bij t-mobile maar als ik jou blij kan maken met een extra nummertje bij je petitie, hier issie!

Door Tweakers user Kiswum, zaterdag 18 mei 2013 23:29

Bedankt Stef!

Door Tweakers user eQaz, zondag 19 mei 2013 01:48

Pff. bel ze gewoon nog een keer en zeg ze;

Moet ik nou youp van 't hek heten om mijn probleem opgelost te krijgen?

---
Gegarandeerd succes!

http://www.youtube.com/watch?v=JFBNovHIxQQ

Door Tweakers user Raling, zondag 19 mei 2013 04:16

Even tussendoor: in het gesprek wordt geen woord gerept over NL Alert. Je weet dus (hebt een vermoeden) dat het daar aan ligt, dan kun je een heel ander gesprek aangaan. (bijv doorverbinding met iemand die over NL Alert gaat binnen T-Mobile)

P.s. ik weet dat het gesprek fictief is en heb geen van de genoemde topics geopend.

Door Tweakers user Kiswum, zondag 19 mei 2013 10:29

Hey Raling,

Wat een stomme fout van me, dat kritische puntje komt niet letterlijk naar boven, ik zal dat even aanpassen in de tekst.
Uiteraard is het fictief en de mensen die ik hierbij heb geholpen, heb ik ook laten referen naar de datum rondom 20 februari en dat het erop lijkt dat men NL alert op dat moment heeft "ingeschakeld".
Ik heb op 1 van de fora, begrepen dat er enkele weken geleden wederom een update was op het netwerk van T-mobile en dat mensen die NL Alert hadden uitgeschakeld, weer problemen kregen en dat NL Alert automtisch weer was ingeschakeld.

Door Tweakers user yay, zondag 19 mei 2013 12:18

Goede blog. :-)

Echt balen dit probleem. Ik kap er ook al een tijd mee. Met mijn HTC Desire met custom ROM. Ik gebruik nu geen 3G netwerken om de dag door te komen. Erg slecht van T-Mobile. SIM-kaarten van een andere provider er in en het probleem is opgelost.

Ik heb de petitie getekend overigens. ;-)

Door Tweakers user cyberstalker, zondag 19 mei 2013 15:27

Heb de petitie ook maar even ondertekend. Ik zit zelf bij een virtuele provider die gebruikmaakt van het t-mobile netwerk en krijg het helaas niet voor elkaar om cell broadcast uit te zetten aangezien mijn ROM (CM 7.2) hiervoor geen ondersteuning biedt.

Door Tweakers user marcel87, zondag 19 mei 2013 15:27

Schandalig dat er zo mee om wordt gegaan, maar toch verbaasd het me niks. Ik heb er gelukkig geen last van, want ik heb geen NL-Alert geÔnstalleerd.

Waar ik wel heeeeel veel last van heb is dat 3G na 1 of 2 dagen niet meer werkt. Zwaar irritant om telkens de accu eruit te moeten halen, wat vervolgens ook maar voor heel korte duur werkt. Ik kwam pas na een maand of 5 erachter dat de accu-truc zou werken, al die maanden daarvoor heb ik mn 3G niet gehad, maar wel dik betaald natuurlijk.

Mja ik heb iig ook getekend. Hopelijk dat bij T-mobile nu eens de oogkleppen afgaan. Al is het wel triest dat het weer op deze manier moet. ;)

Door Tweakers user Blokker_1999, maandag 20 mei 2013 08:35

i-chat, ik heb eens snel door die forum topics gebladerd (als belg ga ik me echt niet verdiepen in het probleem) en wat me daar opvalt is dat er nergens echt bewijzen naar voorkomen. Zelfs die helpdeskmedewerker van HTC doet maar enkele gokken maar kan ook geen definitief antwoord geven en heeft er natuurlijk ook alleen maar voordeel bij om de schuld in de schoenen van HTC te schuiven.

En inderdaad, het gaat er niet om om gelijk te hebben, maar als T-mobile de reden voor het ontbinden van het contract niet aanvaard dan zal T-mobile gewoon blijven factureren, stop jij de betalingen dan zal men er veel aan doen om het geld alsnog te komen halen. En ga jij dan naar de rechter stappen hiervoor? Dan moet je ineens al heel zeker zijn van je stuk. Gelijk krijgen is helemaal niet zo eenvoudig als je nog geen enkel bewijs hebt. Daarom ook: eerst kunnen aantonen dat de fout effectief bij T-mobile zit en dan pas verdere stappen ondernemen.

Door Tweakers user Kiswum, maandag 20 mei 2013 09:31

Blokker_1999, je hebt helemaal gelijk, als je een rechtzaak zou willen aanspannen in BE of NL, dan heb je gewoon bewijs nodig en echt harde bewijs heb ik niet, ik weet alleen dat alles is verholpen als ik niet op het T-mobile netwerk zit met het gebruikte toestel en apps die draaien. Mensen die terugkomen van het buitenland na een vakantie, merken het ook opeens op dat het probleem bij thuiskomst weer terug is. Dit kan eraan liggen doordat mensen op vakantie synchronisatie uitzetten, het toestel vast op 2G zetten of in NL weer op het netwerk van T-Mobile zitten.

Ok nu komt weer een mooie vergelijking die ik had bedacht tijdens het wandelen met de hond, uiteraard is het weer een vergelijking met een auto :)


Je least een auto van een bepaalde maatschappij, deze leasemaatschappij heeft een contract gesloten met Shell. Waarbij jij je brandstof af moet nemen. In het wagenpark zitten Volkswagens, Audi's, Volvo's en Kia's.

Je rijd zelf in een Volkswagen en elke keer als je benzine tankt bij de Shell dan kan je auto in een keer geen 600km op 1 tank, maar slechts 100km.
Je gaat naar de autodealer en je vraagt je af of zij dit probleem kennen. Zij geven aan dat er afgelopen december een nieuwe softwareupdate is uitgekomen waarbij dit probleem mogelijk opgelost zou zijn. Deze update hebben zij van het leasemaatschappij ontvangen voor een aantal merken.
Je vraagt aan een aantal collega's of zij dit probleem herkennen. Een aantal collega's met precies dezelfde auto als jij herkennen dit probleem, een groot aantal collega's herkennen dit probleem niet.

Je trekt je stoute schoenen aan en probeerd het bij je oude vertrouwde tankstation om de hoek en na een aantal tankbeurten merk je dat je elke keer zo'n 600km op 1 tank kan rijden.

Vraagje, wie moet dit probleem oplossen?
Leasemaatschappij die je oplegt om bij Shell te tanken
Shell die je de benzine levert
Volkswagen autodealer
De gebruiker

Bij het probleem van het toestel: Wie moet het probleem oplossen.
Hoe zou je kunnen bewijzen dat er niets mis is met je toestel? Nou simpelweg door een simkaart van een andere provider in het toestel te steken.
Nou dat is niet echt een bewijs dat T-Mobile iets fout doet.

Je zou moeten meten met welke signalen het toestel verbinding maakt icm een simkaart van KPN, Vodafone en T-Mobile.
- Hoe kun je dat meten? Geen idee, wellicht met een mobiele variant van Wireshark
- Is dit iets wat de klant moet doen of kan de provider hier ook een rol in spelen? Ik vermoed dat dit iets is voor de klant, want waarom zou de provider het tegendeel bewijzen?

[Reactie gewijzigd op maandag 20 mei 2013 15:54]


Door Tweakers user guillaume, maandag 20 mei 2013 21:51

Iedereen op het T-Mobile netwerk: wat gebeurt er als jullie WiFi uitzetten wanneer het scherm uit gaat? (Settings -> WiFi -> menu-knop -> Advanced -> WiFi Sleep Policy: When Screen Turns off - dit voorbeeld is op CyanogenMod, er zijn ROMs die het always/never precies andersom verwoorden, let hierbij op: ik zet nu dus WiFi UIT wanneer het scherm uit gaat).

Door Tweakers user Kiswum, maandag 20 mei 2013 22:16

Laat hier maar even weten of je snelheidswinst hebt.

Even terug naar de standbystand.
Het eerste probleem geval was van mijn schoonmoeder met een Gio zonder internet en zonder gebruik van Bluetooth, als ze thuis was gebruikte ze WiFi incidenteel. Deze stond bijna altijd uit en had ze datasynchronistie standaard uit staan (heb ik vorig jaar voor haar ingesteld).
Ze kon makkelijk 3-5 dagen met haar mobiel doen op het T-mobile netwerk.
Tot vorige maand haalde ze maximaal 8 uur met dezelfde apps en hetzelfde gebruik. Ik geloof dat ze inmiddels de hoop heeft opgegeven en is overgestapt op KPN, waardoor ze weer 3-5 dagen bereikbaar is met hetzelfde toestel en gebruik.

(ik haal zelf 3-5 dagen standby met mijn compacte HTC Desire C van het werk op het VF netwerk. Ik heb hierbij WiFi, BT en data sync van 2 mailboxen, LinkedIn en Whatsapp aan staan. Het scherm zet ik nauwelijks, ik check namelijk maar enkele keren per dag mijn mail).

Door Tweakers user SomerenV, dinsdag 21 mei 2013 02:25

Het probleem met Cell Broadcasting op het netwerk van T-Mobile is al toegegeven door T-Mobile en is gemakkelijk op te lossen in de meeste gevallen. Het lijken vooral oudere Samsung- en HTC-modellen te zijn die er last van hebben.

De oplossing is Cell Broadcasting helemaal uitschakelen ůf uitschakelen, telefoon herstarten en weer inschakelen. In de meeste gevallen is het probleem dan opgelost.

Door Tweakers user Kiswum, dinsdag 21 mei 2013 07:49

Dat artikel ken ik inderdaad, dit was 1e site die mijn informatie had overgenomen.

Het artikel en de oplossing is helaas al verouderd (men wacht nog steeds op een officieel bericht), eveneens was dit het allereerste bericht vanuit T-Mobile over een mogelijke oplossing. Deze work-around geldt alleen voor HTC toestellen, maar heeft helaas niet het gewenste resultaat gegeven. Bij de ene werkt het wel, maar bij de ander werkt het weer niet. Deze work-around is ook een van de eerste berichten geweest in de diverse T-Mobile topics (te zien in 1 van de eerste pagina's, zie links bovenaan de blog).

Het uitzetten van Cell Broadcasting kan helaas niet met alle toestellen worden uitgevoerd, doordat deze optie vaak ontbreekt. Hoe je NL-Alert normaal wilt uitzetten kan worden gevonden op de website van NL-Alert.
Heb je je telefoon geroot, dan kan NL-Alert vaak niet worden uitgezet doordat deze nagenoeg nooit in de ROM zit.

Wat ik heb begrepen uit de diverse fora, is dat Cell-broadcasting door je provider weer aan wordt gezet, hierdoor hebben veel van deze gebruikers sinds begin mei wederom problemen gekregen door een "update" die door T-Mobile is doorgevoerd met.

p.s. als iedereen kan testen of de oplossing werkt of niet werkt, laat het hier of in het forum op Tweakers even weten.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 21 mei 2013 07:54]


Door Jansen, woensdag 22 mei 2013 13:00

Wat ben jij een zeikerd zeg! Ga toch lekker fietsen stelen of start zelf een zo'n bedrijf op.

Door Tweakers user ShakerNL, woensdag 22 mei 2013 13:21

https://dl.dropboxusercontent.com/u/25471616/alert.PNG

[Reactie gewijzigd op woensdag 22 mei 2013 13:21]


Door Tweakers user Kiswum, woensdag 22 mei 2013 16:09

Het eerste artikel over dit probleem is nogmaals geplaatst, ik hoop dat er nog meer zullen volgen!

http://www.gsmacties.nl/n...casting-nog-niet-voorbij/

Door Tweakers user guillaume, donderdag 23 mei 2013 23:45

Nice Kiswum, goed werk! :)

Door Tweakers user Kiswum, vrijdag 24 mei 2013 09:50

Bedankt, volgens mij gaat het steeds beter met de petitie van je!

Door Tweakers user Kiswum, vrijdag 24 mei 2013 16:16

Ik heb zojuist contact gehad met T-mobile, binnenkort meer hierover. Er bestaat een kans dat ik een beroep op doen op jullie. Ik zal zeer waarschijnlijk een aantal testtoestellen nodig hebben...

Door Tweakers user Vburen, vrijdag 24 mei 2013 16:44

i-chat schreef op zaterdag 18 mei 2013 @ 15:31:
...

persoonlijk heb ik tmobile altijd al de minste van de 3 gevonden, dat kun je wel merken aan het feit dat T geen 4g frequentie heeft willen kopen...
Tmobile heeft gewoon 4g frequenties hoor, alleen op de 1800mhz band en niet op 800mhz (en dat hebben kpn en vodafone wel).

Door Tweakers user GS88, zaterdag 15 juni 2013 00:39

Ik heb een Galaxy Mini, heb dit probleem ook... alleen iets erger (max. 4 uur op een accu). Dacht het nu zelf op te hebben gelost door 3G uit te doen, maar het is erg vervelend dat ik dit elke keer moet doen... :/

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier ťťn aanmaken.