IFA 2018 - Sony, Asus en nog meer hardware

Door Kiswum op woensdag 12 september 2018 08:30 - Reacties (2)
Categorieën: Beurzen, Gadgets, Views: 1.437

IFA 2018 - Sony, Asus en nog meer hardwareIn het tweede deel van de IFA blog-serie, laat ik producten zien van Sony, Asus, Royole en Tado. Net als in het vorige artikel, zal ik bij elke fabrikant één product in de kijker zetten.

Mocht je een vraag hebben, aarzel niet en stel ze onderaan het artikel.


TadoIk ben al een tijd bezig om te bekijken hoe ik onze woning (energielabel A) nog zuiniger en wellicht wat slimmer kan maken. Doordat we reeds zonnepanelen hebben wil ik graag het gasverbruik lager willen hebben met behoud van comfort. Momenteel hebben we een Honeywell thermostaat waarbij ik per dag diverse tijdsloten heb ingesteld om de woning te verwarmen. Wellicht kan dit anders en mede daardoor kwam ik uit bij de stand van Tado.

Met de vernieuwde app en de nieuwe V3+ starterskit kan je direct besparen op je energierekening. Je zou tot zo'n 31% op je energierekening kunnen besparen en minimaal het aankoopbedrag van de set in het eerste jaar kunnen terugverdienen. In hoeverre dat klopt weet ik niet, daarin ben ik nog wel sceptisch over. Naast het regelen van de temperatuur in elke kamer/verwarming vind ik de: Open Raam Detectie, een erg interessante feature. De naam zegt het al, de verwarming zal uitgaan als het raam open staat.
Ondertussen ben ik alvast met een loodgieter in gesprek om de huidige radiatoren om te bouwen zodat er een thermostaat aansluiting op zit.

RoyoleRoyole kwam ik tegen op de Showstoppers, maar ik zag later ook een booth van hen op de beurs. Dat merk heeft flexibele schermen die voor diverse doeleinden toegepast kunnen worden. Zo hebben zij flexibele schermen in een t-shirt en een hoed geplaatst. Daarnaast hebben zij het scherm ook gebruikt voor flexibele smartwatches en een dashboard voor auto's.
De toekomst komt op deze manier erg dicht bij met de flexibele schermen van onder andere Royole.Specials

Segway stond op de beurs met een bijzondere set "rolschaatsen". Ik kwam ze online al een keer tegen, want er zijn diverse webshops die de Ninebot/Segway Drift W1 verkopen. Om hierop voort te bewegen, moet er vast veel op worden geoefend.

AsusAsus kwam naar de beurs met een aantal mooie producten. Een brute Asus Rog Phone en de Zenbook Pro 14 met een extra scherm als touchpad.
Ik kan vanalles over de producten vertellen (ok, niet echt, maar vond het leuk om te benoemen), maar ik laat liever de beelden voor zich spreken.SonyElk jaar brengt Sony op de IFA enkele telefoons uit waarbij er steevast een nieuwe compact versie wordt gepresenteerd. Dit jaar was het anders en kwam Sony niet met 3,2, maar met slechts 1 smartphone. Die ene telefoon lijkt een redelijke goede smartphone te zijn. Een smartphone zonder (al te veel) compromissen. Als ze het beste van de Sony Xperia XZ2 premium in deze Xperia XZ3 hadden geplaatst, dan was het een compromis-loze Sony smartphone geworden. Vanaf begin oktober is de telefoon te koop en ik ben benieuwd naar de eerste reviews over deze smartphone.

Vond je deze blogreeks leuk, interessant en/of inspirerend en wil je daardoor zelf zo'n event bezoeken?

Nomineer deze blog dan voor blog van de maand via de onderstaande knop.
https://www.kiswum.com/wp-content/uploads/Banner.pngtweakers - nomineer voor blog van de maand

Links naar overige onderdelen:
1: IFA vloer, Showstoppers, Philips, Teufel en Netgear
2: Sony, Asus en nog meer hardware (deze blog)
3: LG, Acer, Dell, Logitech en wederom meer hardware
4: Smartphone special 1/2 met Blackberry, Nokia en HTC
5: Smartphone special 2/2 met Samsung, Sharp en Huawei

Volgende: Apple Special Event 12-09-2018 09-'18 Apple Special Event 12-09-2018
Volgende: IFA 2018 - IFA vloer, Showstoppers, Philips, Teufel en Netgear 09-'18 IFA 2018 - IFA vloer, Showstoppers, Philips, Teufel en Netgear

Reacties


Door Tweakers user himlims_, woensdag 12 september 2018 12:02

smakelijk report, leuke fotos!

Door Tweakers user Kiswum, woensdag 12 september 2018 15:50

Dank je, binnenkort komt een nieuwe lading foto's in een blog online. Daar komen ondere andere LG, Acer en Dell in voor.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.