IFA 2016 Part II - Het echte laatste deel: Smartphones, audio, en meer

Door Kiswum op woensdag 16 augustus 2017 07:00 - Reacties (2)
Categorieën: Beurzen, Gadgets, Views: 2.596

IFA 2016 Part II: het echte laatste deel: Smartphones, audio, LG, TP-Link en meerNa deel 1, is hier deel 2 van mijn laatste avonturen op de IFA in 2016.

Deze blog lag een zeer lange tijd op de plank. Ik heb hem afgestoft en ik wil alsnog laten zien wat er nog meer op de beurs te zien is dan de stands die ik eerder liet zien. Het is vooral een verzameling foto's.
Tevens is het een warmhoudertje voor hetgeen wat je op de volgende IFA mag verwachten. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september zal ik weer rondlopen op de beurs. Op donderdag 31 augustus hoop ik enkele presentaties te kunnen bezoeken in Berlijn.


Smartphones, dat is de reden waarom ik vorig jaar naar de IFA ben gegaan. Ik wilde graag in contact komen met smartphone fabrikanten en ik hoopte vooral nieuwe juweeltjes te ontdekken. Veel merken had ik vaker gezien, maar Archos, Nubia en CAT had ik nog nooit in het echt gezien. Dit was mijn kans om ze kort te bekijken en het viel me niet tegen! Ik hoop dat zo'n soort event ook nog een keer in Nederland zal neerstrijken.

Waarom is de blog opgesplitst in 2 delen?
Doordat mijn blogs veel UBB code bevatten, is het niet mogelijk om onder de 65k karakters te blijven. De volgende melding krijg ik als de blogs worden samengevoegd:

Je post is meer dan 65535 karakters lang. Dat past niet in onze database...


Heb je vragen? Stel ze gerust onderaan deze blog.LG

Nubia / ZTE

TomTom


TP-Link

Audio standsLinks naar overige onderdelen:
1: IFA 2016 - Philips, Loewe en smartwatches
2: IFA 2016 - Sharp, Samsung en Sony
3: IFA 2016 - Huishoudbeurs, Panasonic, Grundig en Vestel
4: IFA 2016 Part I - Het laatste deel: Smartphones
5: IFA 2016 Deel II - Het echte laatste deel: Smartphones, audio, LG, TP-Link en meer (deze blog)

Volgende: Show Your PC Build Meet-Up 08-'17 Show Your PC Build Meet-Up
Volgende: IFA 2016 Part I - Het laatste deel: Smartphones 08-'17 IFA 2016 Part I - Het laatste deel: Smartphones

Reacties
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.