IFA 2016 Part I - Het laatste deel: Smartphones

Door Kiswum op zaterdag 12 augustus 2017 09:45 - Reacties (0)
Categorieën: Beurzen, Gadgets, Views: 1.617

IFA 2016 Part I: het laatste deel: SmartphonesDeze blog lag een zeer lange tijd op de plank. Ik heb hem afgestoft en ik wil alsnog laten zien wat er nog meer op de beurs te zien is dan de stands die ik eerder liet zien. Het is vooral een verzameling foto's.
Tevens is het een warmhoudertje voor hetgeen wat je op de volgende IFA mag verwachten. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september zal ik weer rondlopen op de beurs. Op donderdag 31 augustus hoop ik enkele presentaties te kunnen bezoeken in Berlijn.


Smartphones, dat is de reden waarom ik vorig jaar naar de IFA ben gegaan. Ik wilde graag in contact komen met smartphone fabrikanten en ik hoopte vooral nieuwe juweeltjes te ontdekken. Veel merken had ik vaker gezien, maar Archos, Nubia en CAT had ik nog nooit in het echt gezien. Dit was mijn kans om ze kort te bekijken en het viel me niet tegen! Ik hoop dat zo'n soort event ook nog een keer in Nederland zal neerstrijken.

Waarom is de blog opgesplitst in 2 delen?
Doordat mijn blogs veel UBB code bevatten, is het niet mogelijk om onder de 65k karakters te blijven. De volgende melding krijg ik als de blogs worden samengevoegd:

Je post is meer dan 65535 karakters lang. Dat past niet in onze database...


Heb je vragen? Stel ze gerust onderaan deze blog.Archos


Ik zal beginnen met het merk Archos. Dit Franse merk staat bij mij niet echt bekend om haar smartphones, maar wel om de budget tablets. Op de beurs stonden 3 smartphones gereed om uit te proberen.
• De Archos 50 Saphir is een waterdichte telefoon met een accu van maar liefst 5000mAh. Met een robuuste en waterdichte buitenkant, zou deze telefoon je door een festival weekend heen kunnen loodsen.
• De Archos 55 Diamond Selfie lijkt op basis van de naam een telefoon te zijn voor Selfie liefhebbers. Hoe de 8MP in de praktijk is, dat was lastig te testen. Met de specificaties, leek het een prima midrange telefoon te kunnen zijn voor een zachte prijs. Voor Archos, is de Diamond reeks, de high reeks uit het assortiment.
• De Archos 55 Helium is een low-end smartphone. Ik weet niet hoe goed die telefoon zal scoren, maar met bijv. 1GB was de telefoon toen al verouderd.


CAT
Honor

Huawei

Motorola

TCL / Alcatel

Links naar overige onderdelen:
1: IFA 2016 - Philips, Loewe en smartwatches
2: IFA 2016 - Sharp, Samsung en Sony
3: IFA 2016 - Huishoudbeurs, Panasonic, Grundig en Vestel
4: IFA 2016 Part I - Het laatste deel: Smartphones (deze blog)
5: IFA 2016 Part II - Het echte laatste deel: Smartphones, audio, LG, TP-Link en meer

Volgende: IFA 2016 Part II - Het echte laatste deel: Smartphones, audio, en meer 08-'17 IFA 2016 Part II - Het echte laatste deel: Smartphones, audio, en meer
Volgende: OnePlus 5 pop-up store en best-buy-guide 06-'17 OnePlus 5 pop-up store en best-buy-guide

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.